Jadłospis
Poniedziałek:
Śniadanie: pieczywo mieszane pszenno- żytnie z masłem, dżem, mleko
Obiad: szczawiowa na wywarze drobiowo-warzywnym, makaron z serem, kompot wieloowocowy
Podwieczorek: pieczywo mieszane pszenno-żytnie z masłem, wędlina wieprzowa, papryka, herbata z cytryną
Wtorek:
Śniadanie: bułka kajzerka z masłem, żółty ser, pomidor, herbata z cytryną
Obiad: ryżanka na wywarze drobiowo-warzywnym, ziemniaki, kotlet drobiowy, mizeria, kompot
Podwieczorek: ciastko, owoc
Środa:
Śniadanie: płatki jęczmienne na mleku, pieczywo mieszane pszenno- żytnie, masło, pasta z pomidorów ze słonecznikiem
Obiad: kapuśniak na wywarze drobiowo- warzywnym, kasza bulgur, schab pieczony, marchewki mini, kompot wieloowocowy
Podwieczorek: pieczywo mieszane, masło, wiosenny mix, herbata owocowa
Czwartek:
Śniadanie: rogal z masłem, kakao
Obiad: kalafiorowa, zapiekanka makaronowo- mięsno - warzywna , kompot wieloowocowy
Podwieczorek: jogurt owocowy, chrupki
Piątek:
Śniadanie: pieczywo mieszane, masło, parówki z szynki, ketchup, kawa mleczna
Obiad: zacierkowa na wywarze drobiowo- warzywnym, ziemniaki, paluszki rybne, surówka z kapusty, kompot wieloowocowy
Podwieczorek: wafle malinowe, owoc