Jadłospis
Poniedziałek:
Śniadanie: pieczywo mieszane pszenno- żytnie z masłem, wędlina, papryka, kawa
Obiad: krupnik z kaszy jęczmiennej, ryż z bananem i jogurtem naturalnym, kompot
Podwieczorek: rogal, kisiel, mandarynka
Wtorek:
Śniadanie: patki kukurydziane na mleku, pieczywo z masłem, krem czekoladowy,
Obiad: żurek zabielany jogurtem, makaron z indykiem , pomidorkami i szpinakiem, kompot
Podwieczorek: jogurt z malinami, ciasto drożdżowe
Środa:
Śniadanie: chleb mieszany pszenno- żytni, masło, indyk gotowany, pomidor, ogórek, bawarka
Obiad: fasolowa, kasza jęczmienna, gulasz wieprzowy z papryką, kapusta z koperkiem, kompot
Podwieczorek: budyń jaglany z jagodami i bananem
Czwartek:
Śniadanie: płatki jęczmienne na mleku, pieczywo mieszane pasta z fasoli, kiwi
Obiad: rosół wołowy z makaronem, ziemniaki, mięso wołowe z marchewką i groszkiem, mizeria, kompot wieloowocowy
Podwieczorek: pieczywo mieszane pszenno- żytnie, masło, wiosenny mix, herbata z cytryną
Piątek:,
Śniadanie: pieczywo mieszane z masłem, serek naturalny, oliwa z oliwek, rzodkiewka, ogórek, marchew, bawarka, migdały
Obiad: owocowa z makaronem ziemniaki, miruna smażona, marchew z selerem kompot wieloowocowy
Podwieczorek: kefir z burakiem i bananem, podpłomyki